perjantai 5. heinäkuuta 2013

Listen To The Rain

Mä en jaksais odottaa, että nää läskit lähtis.. Eilen tuli herkuteltua, sillon aatttelin että paskat, voin mä yhtenä päivänä syödä, kun vietin aikaa ystäväni kanssa, mutta nyt iski hirvee läskiahdistus, ja pakko kuluttaa kaikki jne. En tajua miten mä kestän nyt kun porukat tulee himaan, täytyy karata jonnekkin kuluttamaan, ja palata sit ainaniinelämäniloisena takaisin, jottei vanhemmat mitään epäile. 

Kyllä tää tästä, kun pääsen vaan alkuun. Tuntuu hyvältä, että aina kun on tullut syötyä joku lusikallinen tai haarukallinen jotain, niin tulee olo että pakko liikkua, pakko tehdä sitä ja tätä, jotta saa kulutettua ylimääräiset kalorit. 

Nautin tästä hyvästä olosta, joka tulee aina kun on treenannut kunnolla (ei kuitenkaan riittävästi, koska mikään ei riitä). 

Haluaisin leikata saksilla reisistäni ja mahastani ylimääräiset läskit pois.. 

 Ahdistusta, lääkkeitä, laihdutusta..








4 kommenttia:

  1. Älä lähde taas tälle tielle, se tuo mukanaan vain enemmän ahdistusta ja masennusta :( Vaikka vielä tässä vaiheessa liikkuminen ja niukka syöminen tuo onnistumisen tunteen, se ei enää pian riitä ja elämästä tulee yhtä helvettiä...

    VastaaPoista
  2. Älä jätä syömättä. En tahdo antaa mitään laihdutusvinkkejä, mutta älä jätä syömättä - se vie terveyden, niin fyysisen kuin psyykkisenkin. Syö jotain. Jos jätät kokonaan syömättä, menetät helvetisti lihaksiakin. Keho pyrkii ekana eroon lihaksista, koska ne kuluttaa kaikista eniten energiaa. Keho ei tiedä, mitä se pääkoppa tahtoo pois, vaan tekee niinkuin itse näkee parhaakseen. Ennen pitkää syömättömyys tekee luista reikäjuustoa, kilpirauhasarvot voi mennä vituiksi, sydän kärsii helvetisti (sydänkin on lihas) ja elämä on silloin vaan entistä vaikeampaa. Toivottavasti jaksaisit taistella lähestyvää syömishäiriötä vastaan. Älä anna sille valtaa.

    VastaaPoista

Kommentit ovat enemmänkuin tervetulleita, niin positiiviset, kuin negatiivisetkin:)