sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Erikoispostaus:Jousimies

JOUSIMIES (SAGITTARIUS) 22.11. - 21.12.
Eläinradan yhdeksäs merkki.
*Hallitseva planeetta:*" Jupiter"
*Symboli:*" jousta ja nuolta kantava kentauri"
*Elementti:*" tuli"
*Onnenkivet:*" ametisti, granaatti"
*Metalli:*" tina"
*Onnenluku:*" 3"
*Onnenvärit:*" vaaleansininen, purppuranpunainen"
*Onnenpäivä:*" torstai"
*Onnenkukka:*" mimosa"
Jousimies on sekä levoton että avarakatseinen ja hän tutkii mielellään uusia ulottuvuuksia. Rohkea ja optimistinen Jousimies pitää elämää matkana, joka on täynnä seikkailuja. Hänen innokkuutensa ja positiivinen asenteensa vetää puoleensa hyvää onnea. Jousimies suhtautuu kaikkeen avoimin mielin ja hymysuin.
Ennakkoluuloton Jousimies kaipaa jatkuvasti uusia haasteita. Näin voi olla henkisellä tasolla, sillä ikuisena opiskelijana Jousimies janoaa aina uutta tietoa, tai fyysisellä tasolla, jolloin Jousimies haluaa kiihkeästi matkustella ympäri maailmaa. Useimmat Jousimiehet yrittävät yhdistää molemmat tasot. 
Jousimies on rehellinen ja suorapuheinen ja hän kertoo mielipiteensä usein silloinkin, kun sitä ei kaivata. Silloin tällöin hän joutuu pulaan jonkin huonosti ajoitetun, tahdittoman huomautuksen vuoksi. Pohjimmiltaan hän tarkoittaa kuitenkin aina hyvää ja yleensä hän selviää kömmähdyksistään niin, etteivät kanna hänelle kaunaa. Jousimies tekee päätöksiä hetken mielijohteen ja intuition pohjalta. Hän ottaa usein riskejä ja kokeilee mielellään rajojaan hyppäämällä suinpäin tuntemattomaan - ja joskus hän tömähtää suoraan päälleen. Yleensä Jousimies putoaa kuitenkin jaloilleen ja hän toipuu nopeasti virheistään. 
Useimmat Jousimiehet ovat idealisteja, ja he ovat hyvin kiinnostuneita kulttuurista ja muiden maiden uskomuksista. He pohdiskelevat moraalisia ja sosiaalisia kysymyksiä, ja joskus heistä tulee kiivaita intoilijoita. Silloin heidän on hyvä hillitä haluaan saarnata jokaiselle näkemälleen ihmiselle. 
Jousimies pitää liikkeestä, ja jos hänestä tuntuu, että elämä polkee paikoillaan, hän kyllästyy nopeasti ja alkaa etsiä pakoreittiä. Jousimies kaipaa vapautta.
Miespuolisella Jousimiehellä on yleensä pitkä, urheilullinen vartalo, ja olipa hän minkä pituinen tahansa, hänen reitensä ovat tanakat. Hän kävelee laajoin askelin ja heiluttaa usein käsivarsiaan. Hänen silmänsä ovat eloisat, ja niissä on yleensä kujeellinen pilke. Hänen ilmeensä on hyväntuulinen, ja kun hän nauraa, hänen kasvonsa alkavat loistaa 
Miespuolisessa Jousimiehessä on uhkapelurin vikaa, ja hän saattaa joskus olla melko huoleton. Toisinaan hän heittää varovaisuuden taivaan tuuleen, jotta voi testata sisäisiä voimiaan. Hän nauttii liikunnasta ja oleskelee mielellään ulkona. Ahtaat tilat voivat saada hänet tuntemaan suljetun paikan pelkoa ja tukahduttavat hänen eloisuutensa. 
Koska Jousimies on levoton ja haluaa etsiä uusia haasteita, voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin hän on valmis asettumaan paikoilleen - jos on milloinkaan. Sitouduttuaan hänen on keskityttävä pitämään lupauksensa, sillä muutoin hän saattaa viettää liian pinnallista elämää. 
Jousimiehellä on loistava huumorintaju, ja hän kertoo aina mielellään vitsejä muille. Rohkea ja itsevarma Jousimies on myös hyvin ulospäin suuntautunut. Miespuolinen Jousimies on onnellisin toimiessaan vaistojensa mukaan. Hän on romanttinen ja rakastaa naisten seuraa
Naispuolisella Jousimiehellä on usein huomiota herättävät kasvot ja kauniit piirteet. Hänen vartalonsa on notkea ja reitensä lihaksikkaat. Hänellä on kirkkaat silmät, ja hänen ilmeensä on avoin ja rehellinen. Sydämellisen oloinen Jousimiesnainen kävelee itsevarmoin askelin suoraan eteensä katsellen 
Vahva ja itsenäinen Jousimiesnainen on eläinradan mustalainen. Hän kuuntelee tunteitaan, ja onnea etsiessään hän kulkee joskus pitkiäkin matkoja. Naispuoliselle Jousimiehelle on aina tärkeää voida vapaasti ilmaista ajatuksiaan, ja hän kapinoi rajoittavia tapoja ja sääntöjä vastaan. Jousimies ajattelee Jousimies ajattelee itsenäisesti ja toimii aina omien moraalisääntöjen pohjalta. 
Jousimiesnainen on hyvin rehellinen, ja hän näyttää avoimesti tunteensa. Avoimuus tekee hänet haavoittuvaksi, mutta samalla se on hänen vahvin valttinsa. Muutaman kovan kolauksen jälkeen hän oppii välttelemään todellisia vaikeuksia. 
Ihmissuhteissa Jousimiesnaisen on oltava varovainen, sillä hänen äärimmäinen optimisminsa ja impulsiivisuutensa voi johtaa pettymyksiin. Hän on voimakas nainen ja hän tarvitsee itsevarman kumppanin, joka saa hänet tuntemaan itsensä sekä rakastetuksi että vapaaksi.
Jousimies haluaa käyttää vapaa-aikansa tehokkaasti. Hänellä on paljon tarmoa työhön ja huvitteluun ja yleensä hän harrastaa jotain ainakin muutamana iltana viikossa. Hän tarttuu aina tilaisuuteen oppia jotain uutta ja hän voi olla hyvinkin kurinalainen löytäessään todella kiinnostavan aiheen. Jousimiehet opiskelevat usein kieliä, uskontoja, antropologiaa, sosiologiaa ja filosofiaa. 
Ihmisiä ja juhlia rakastava Jousimies osaa totisesti rentoutua ja pitää hauskaa. Hänen ystävällisyytensä saa toisetkin rentoutumaan, ja useimmalla Jousimiehillä on laaja ystäväpiiri. Heidän juttunsa saattavat olla melko rohkeita parin drinkin jälkeen ja he huvittavat muita kertomalla vitsejä ja hurjia tarinoita. 
Jousimies rakastaa eläimiä ja kokee lemmikin hoitamisen hyvin palkitsevana. Matkustaminen kiehtoo kaikkia Jousimiehiä ja toiset heistä viettävät pitkiä aikoja ulkomailla, kun taas toiset tyydyttävät matkusteluintonsa eksoottisilla lomamatkoilla. Jousimies tutkii mielellään vieraita kulttuureita ja kokeilee erilaisia makuja ja elämyksiä.
Jousimies kaipaa vaihtelua ja vapautta, ja umpikujatilanteet tuntuvat hänestä raskailta ja painostavilta. Hän haluaa olla aina rehellinen ja avoin ja hänestä on todella rasittavaa joutua salaamaan tunteensa. Hän ei haikaile menneitä aikoja vaan päinvastoin hän katsoo kohti tulevaisuutta optimistisena ja toiveikkaana.
Aina silloin tällöin Jousimies haluaa tuhlata rahaa surutta, sillä hänestä on kamalaa elää kitsaasti. Jousimiehen pitää ottaa riskejä tai muuten hänen tarmokkuutensa lopahtaa.Rakkaus ja yhteensopivuus
Sydämenasioissa Jousimies toimii nopeasti, eikä hänellä ole vaikeuksia ilmaista aikeitaan.
Hän on rohkea ja nauttii piirittämisestä, ja hän yrittää säilyttää jännityksen tunteen vielä sittenkin, kun suhde on vakiintunut. Kun kumppanina on Jousimies, elämä ei taatusti ole koskaan tylsää.
*Rakkaus ja intohimo*
Lämmin ja innokas Jousimies tekee usein aloitteen ja on suhteen alussa aktiivinen osapuoli. Hän flirttailee luontevasti vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa, eikä kestä kauan, kun nämä nauravat hänen vitseilleen ja hyväksyvät kutsun lähteä illalliselle tai parille paukulle. Elämästä nauttiva Jousimies on useimpien ihmisten mielestä virkistävää, mukavaa seuraa.
Jousimies etenee suhteissaan nopeasti, eikä hän epäröi hypätä sänkyyn jo suhteen alkuvaiheessa. Hän on yleensä voimakkaan aistillinen, ja lakanoiden välissä vietetty aika voi olla hyvin hauskaa.
Kiinteä, syvällinen suhde rajoittaa Jousimiehen elämäntapaa, sillä hän tarvitsee paljon tilaa pystyäkseen rentoutumaan ja avautumaan. Jousimies ei halua tunteta olevansa kahlittu, ja hän saattaa pitää kumppaninsa tietyn välimatkan päässä, kunnes on valmis todella sitoutumaan. Tylsät rutiinit saavat hänet kyllästymään suhteeseen. Jousimies arvostaa ihmisiä, jotka hänen itsensä tavoin kaipaavat sekä fyysisesti että henkisesti aktiivista elämää.
*Avioliitto*
Jousimiehelle on tärkeää, että avioliitossa on seikkailun tuntua. Jos suhde muuttuu rutiiniomaiseksi, tiedossa voi olla ongelmia. Avioliiton solmittuaan Jousimies on yleensä uskollinen. Hän on erittäin luottavainen ja rohkaisee puolisoaan hankkimaan omia harrastuksia - Jousimies on harvoin mustasukkainen.
Jousimies keksii runsaasti uusia ideoita, mutta käytännölliset yksityiskohdat aiheuttavat hänelle usein vaikeuksia ja hän turhautuu. Tämä saattaa panna suhteen koetukselle. Jousimiehen kypsyessä hänen elämänsä muuttuu vakaammaksi, ja vanhemmiten hän on todella mukava elämänkumppani.
Jousimiesvaimo haluaa lapsia, ja matkustaessaan hän ottaa lapsensa mielellään mukaan. Hän ei halua olla riippuvainen miehestään, ja hän onkin erittäin itsenäinen.
Miespuolinen Jousimies syöksyy avioliittoon yhtä innostuneesti kuin Jousimies yleensäkin tekee kaiken. Mikäli hän on uskollinen itselleen, liitosta tulee onnellinen.
*Yhteensopivuus*
Jousimiehet tulevat helposti toimeen muiden tulen merkkien kanssa ja heidän liittonsa ovat yleensä tasapainoisia. Optimistiset tulen merkit ovat kiinnostuneita samoista asioista ja suhteet ovat läheisiä. Ilman merkit ovat eloisaa ja virkistävää seuraa, ja Jousimiehet keskustelevat mielellään heidän kanssaan ideoistaan ja ajatuksistaan. Myös nämä liitot ovat yleensä hyvin onnistuneita.
Jousimiehet pitävät usein varovaisia maan merkkejä liian pidättyväisinä. Pitemmän päälle suhde maan merkkien kanssa saattaa olla hyvin hankala, ellei kumpikin osapuoli tee kompromisseja.... Jatkuu seuraavaan postaukseen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmänkuin tervetulleita, niin positiiviset, kuin negatiivisetkin:)