lauantai 12. tammikuuta 2013

JF! <3

Löysimpä itseni tänään Justimusfilmsin ja Nost3:een& Protron keikalta ! <3

Oli niiiin ihanaa ja tuntu et sain vihdoinki irrotella oikein kunnolla!! Huomen ei varmaa tuu ääntä, mut ei se mitään !
Niin hauskaa mulla oli ! <3 :D kuvii tulee seuraavaa postauksee (:

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että hauskaa oli :) Kun luen nuit aikasempei tekstei ja kuvia kun olit viillelly, se teki pahaa nimittäin kyyneleet valuivat poskiani pitkin kun tiedän asian nimittäin olen kokenut saman mutta jäinpä vielä kiinni viiltelystä.

    Olen nyt vasta ollut kuukauden ilman viiltelyä. Löysin elämästäni valon vaikka olen menettänyt jo tämän vuoden puolella kaikki kaverini. Mä välitän susta enkä tahdo, että teet ittelles pahaa nimittäin paras "kaverini" paljasti opettajalleni, että viiltelen ja se soitti heti kotiväelle. Kannattaa lopettaa ajoissa ennenkuin jotain tapahtuu :(

    Sulle tosipaljon voimia ja koita oikeasti lopettaa viiltely. Lupaa edes mulle ettet enään viiltele koska joka kerta kun viiltelet sä satutat mua sydämmeen, vaikken tunne sua muuten kun luen blogiasi mä välitän kovasti. Mieti.. Sinulla on henkilöitä jotka välittävät sinusta joten älä pilaa elämääsi viiltelemällä vaan etsi elämästäsi ilot esille ja pidä hauskaa, sinulla on koko elämä edessäsi älä heitä sitä pois!

    Paljon voimia sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti oli! Mulla valui kyyneleet kun mä luin tätä kommenttia..

      Mäkin oon siis jäänyt kiinni täst viiltelyst, aika monta kertaa, viimesimmän kerran toissapäivänä..

      Olin sentakia psykologilla, mutt lopetin koska se oli tosi hankalaa kyytien jne puolesta ..
      Äiti sano kyl toissapäivänä et pitää vissiin uudelleen ottaa yhteyttä sinne mut mä sanoin et mä en haluu, koska en mä osaa puhuu oikeesti kellekkää vieraalle tämmösist asioist..

      Mut heikiitos oikeesti ihanasta kommentista, ei oo pitkiin aikoihin ollut tämmöstä tunnetta, kun saa tietää et joku joka ei tunne mua, välittää ! (: <3

      Poista

Kommentit ovat enemmänkuin tervetulleita, niin positiiviset, kuin negatiivisetkin:)