maanantai 12. marraskuuta 2012

Laihdutusasiaa

La ruuat : Salaattia n.puoli ruokalautasellista päivällä, ja lusikallinen italian pataa.
Illalla olisko ollu n.3rkl salaattia.

Su ruuat: aamulla:nothing. Päivällä käytiin syömässä isänpäiväateria,söin siellä puolikkaan leivän,2dl jotain yrttiperunamuussia+jälkkäriks creme brüleen sorbetilla, josta en syönyt kun sen jäätelöpallon verran sorbettia.

Ja nyt on tehty 1h ja 5min juoksu/kävelylenkki metsässä, tän päiväset ruuat: koulussa puolikas näkkäri(viimeiset palat oksetti,ja n.puolen tunnin päästä sekin tuli ylös..) kotona n.3dl jugurttia ja n.1/2dl leseitä ja n.10 karkkia,koska päätin että ostan tänään karkkipussin ja koetan saada sen kestämään mahdollisimman kauan (ainakin viikon) se on siis vain houkutus,josta mun pitää osata kieltäytyä.

Tosin tänään kun söin noi karkit, nii parin vikan kohalla alko jo oksettamaan, ja nyt en varmaankaan syö loppupäivänä enää mitään.
Vähän jännittää huominen kun on koulussä köksää enkä tiedä mitä me tehään.. Ja kun sitä ruokaa tulee sielä aina niin helvetisti että sitä menee roskiinkin aika reippaasti.. :/

2 kommenttia:

  1. :( hei en usko et oot läski vaikken oikeesti yhtään tiiäkkään kuka oot ja ootko oikeesti vai et :( ja jos kerta liikut noin paljo nii syö ny ees enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No omasta mielestäni olen.. Voin laittaa ihan kohta uuteen postaukseen kuvan vartalostani, niin voit ite päätellä :)

      Poista

Kommentit ovat enemmänkuin tervetulleita, niin positiiviset, kuin negatiivisetkin:)